UNIQ Accessory snelle 7500 mAh Power bank met USB-A en USB-C poorten

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273256312
SKU: 8719273256312
Batterijduur is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste powerbank. De batterijcapaciteit wordt gemeten in milliampère-uren (mAh) en hoe hoger de mAh, hoe meer lading er wordt opgeslagen. Deze powerbank van 7500 mAh heeft USB-C en USB-A poorten

Hoe kies je de juiste powerbank?

De grootte van de powerbank kan ook een belangrijke factor zijn om te overwegen. Als u op reis bent, wilt u een powerbank die klein en licht is, zodat hij gemakkelijk in uw tas of bagage past. Sommige mensen geven de voorkeur aan powerbanks die groter zijn omdat ze een hogere capaciteit hebben en gemakkelijker te gebruiken zijn voor meerdere apparaten tegelijk.

Powerbanks moeten compatibel zijn met uw apparaat om correct te kunnen werken. Als je bijvoorbeeld een iPhone 13 hebt, heb je een draagbare oplader nodig met een lightningaansluiting die werkt met dit telefoonmodel. De powerbank moet compatibel zijn met uw kabel om correct te werken. Als je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S22 hebt, heb je een draagbare oplader met een USB-C-connector nodig die met dit telefoonmodel werkt. De powerbank moet uw apparaat met dezelfde snelheid opladen als uw originele batterij. De powerbank mag geen schade aan uw apparaat toebrengen wanneer deze is aan het opladen. Als u uw apparaat niet gebruikt, mag de powerbank uw batterij niet leegmaken.

Powerbanks op capaciteit

Een powerbank is een apparaat dat energie opslaat en levert aan een apparaat zoals een laptop of mobiele telefoon. De capaciteit van de powerbank bepaalt hoe lang deze stroom kan leveren.

Er zijn veel verschillende soorten powerbanks, elk met verschillende capaciteitsclassificaties. De meest voorkomende zijn die met lithium-ionbatterijen. Ze worden meestal uitgedrukt in milliampère-uren (mAh) en hoe hoger het getal, hoe beter de levensduur van de batterij.

Het beste type powerbank voor u hangt af van waar u uw laptop voor gebruikt, maar over het algemeen gesproken, als u een batterijduur van meer dan 8 uur nodig heeft, kunt u overwegen er een te kopen met 7500 mAh of meer.

Voordelen van de snelle 7500 mAh Powerbank

De snelle 7500 mAh Power Bank is een draagbare oplader met dubbele poorten om op te laden. Hij kan een iPhone of Samsung telefoon tot 3 keer onderweg opladen. Dit is een batterijpakket dat tot 2 apparaten tegelijk kan opladen! Het heeft 2 USB-poorten.

Waarom u een UNIQ powerbank van 7500 mAh nodig hebt?

In de wereld van vandaag is het niet ongewoon dat u zich in een situatie bevindt waarin u uw telefoon bij de hand moet hebben, maar er geen stopcontact in de buurt is. Wat doe je? U kunt een openbaar laadstation gebruiken of een powerbank aanschaffen.

De UNIQ powerbank wordt geleverd met twee verschillende USB-poorten, USB-C en USB-A, en biedt snel opladen. Het heeft ook een compact ontwerp en kan gemakkelijk in uw zak of handtas worden meegenomen.