Dry Bags

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires, waaronder ook tassen. Met een divers assortiment aan dry bags. Maak uw keuze uit de maten 10L, 15L of 20L, in een van onze vele kleuren.

Sorteren op:
Sorteren op:

De Dry Bags zijn beschikbaar in de maten 10L, 15L en 20L en zijn in verschillende kleuren bij onze groothandel in te kopen. Het is mogelijk om kleine en grote aankopen te doen voor Dry Bags.

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory mobiel- en tablet accessoires in Europa; met name in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte hebt aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via onze service pagina

Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.