Selfie Sticks

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires met een divers assortiment aan Selfiesticks. Maak uw keuze uit uw favoriete kleur door te navigeren in het menu aan de linkerkant.

Sorteren op:
Sorteren op:

Dit is een perfecte selfiestick. Het is gemakkelijk te gebruiken en de stokken zijn sterk genoeg om een goede foto van de hele groep te maken. Je kunt deze selfiestick ook gebruiken om foto's te maken van dieren, bomen en alles wat je maar wilt. Als je graag selfies maakt, dan is dit het perfecte product voor jou. Zorg dat je vrienden bij je op de foto staan door onze selfiestick te gebruiken! Onze selfiestick is uniek ontworpen om u in staat te stellen foto's van uzelf en uw vrienden te maken door het bereik van uw arm uit te breiden en u in staat te stellen beelden vanuit een grotere hoek vast te leggen. Je wordt niet meer gehinderd door de limieten van je armlengte, wat resulteert in meer fantastische selfies.

We bieden een verscheidenheid aan selfiesticks tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar selfiesticks voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.