Mondmaskers en Faceshields

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires met daarnaast ook een divers assortiment aan mondmaskers en faceshields. Maak uw keuze uit Medische of Niet-Medische mondkapjes KN95 mondkapjes (4 laags) of Faceshields.

Mondmaskers en Faceshield bieden een 2-in-1 oplossing om je gezicht en mond te beschermen. Met de mondmaskers zit je altijd veilig. Mondmaskers is ontworpen om te voorkomen dat vloeistof of gas binnendringt. De Faceshield beschermt je mond en neus, waardoor het het perfecte hulpmiddel is voor buitenactiviteiten die worden blootgesteld aan de elementen. Wanneer je in het veld bent en je gezicht en mond moet beschermen, zijn Mondmaskers en Faceshield de perfecte oplossing! Deze robuuste, duurzame maskers beschermen u tegen een verscheidenheid aan schadelijke dampen, deeltjes of irriterende stoffen.

We bieden een verscheidenheid aan Mondmaskers en Faceshield tegen de beste prijzen. Wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.