Micro SD & USB Sticks

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires met een divers assortiment aan Micro SD & USB Sticks. Maak uw keuze uit merken als Kingston en Sandisk, met geheugen varierend van 16GB t/m 512GB.

Sorteren op:
Sorteren op:

Onze USB- en Micro SD-kaarten zijn de oplossing voor eindeloze hoeveelheden vrije opslagruimte. Met onze snelle mediakaarten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onvoldoende geheugen of onvoldoende opslagruimte op uw telefoon, camera of ander apparaat. U kunt zonder problemen bestanden, foto's, video's en muziek opslaan. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar een manier om uw informatie op te slaan en te delen, een student die onderweg extra opslagruimte nodig heeft, of een persoon die externe opslag wenst voor muziek, video's en foto's, onze Micro SD & USB Sticks zijn perfect voor jou.

We bieden een verscheidenheid aan Onze USB- en Micro SD tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar Onze USB- en Micro SD voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.