Oordopjes

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires met een divers assortiment aan oordopjes. Maak uw keuze uit merken als Guess, Lamborghini, UNIQ Accessory en vele meer.

Sorteren op:
Sorteren op:

De oordopjes zijn van merken als onder ander Guess, Lamborghini en UNIQ Accesorry bij onze groothandel in te kopen. Het is mogelijk om kleine en grote aankopen te doen voor oordopjes.

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory mobiel- en tablet accessoires in Europa; met name in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte hebt aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via onze service pagina

Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.