Mobiel accessoires en meer

Het UNIQ verhaal is begonnen met de visie van 1 man. Na het ontvluchten van zijn moederland wegens de oorlog, vond Hafiz uiteindelijk in Nederland zijn veilige thuishaven. Hier besloot hij zijn negatieve ervaringen om te zetten in iets positiefs. Zo is Hafiz met het idee gekomen voor een productlijn van duurzame en betaalbare accessoires voor smartphones.

Lees meer

Inmiddels is het UNIQ merk uitgegroeid tot een internationaal succes waarbij duurzame, stijlvolle producten worden aangeboden voor een no nonsense Nederlandse prijs. UNIQ staat voor het unieke individu en dat komt ook terug in het assortiment van onder andere unieke smartphone hoesjes, opladers, powerbanks en headsets. Zoals hun slogan al zegt: YOU ARE UNIQ!

Mobiel accessoires inkopen

doe je hier.

Telefoonaccessoires inkopen kan zowel bij een kleine leverancier als bij de groothandel. Het is erg lucratief om groot in te kopen bij een groothandel mobiel accessoires. De prijs per product is een stuk lager bij de groothandel dan bij een kleine leverancier. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Vaak moet je ingeschreven zijn bij de KvK (Kamer van Koophandel) om toegang te krijgen tot de groothandel. Daarnaast moet je een groot aantal inkopen om het echte voordeel te krijgen. Hoe meer jij van hetzelfde product inkoopt, hoe goedkoper de productprijs wordt. Een groothandel heeft een grote voorraad, waardoor je niet hoeft te wachten tot de producten bij je thuis bezorgd worden, maar je alles meteen mee kan nemen. Door het brede assortiment ben je ook met één winkel klaar, in plaats van verschillende winkels langs moeten gaan om alle telefoonaccessoires die jij zoekt te kunnen kopen. De groothandel telefoonaccessoires bieden dus veel voordelen ten opzichte van de telefoonaccessoires van kleinere leveranciers.

GSM accessoires groothandel

Onder de smartphone accessoires vallen natuurlijk ook de telefoonhoesjes. Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig in veel verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt kiezen tussen een flipcase, een bookcover en een backcase, en deze zijn er in allerlei verschillende kleuren en gemaakt van een grote verscheidenheid aan materiaal (siliconen, hout, plastic, etc.). Je kunt een telefoonhoesje echt laten aansluiten bij jouw stijl, waardoor jouw telefoon helemaal bij je past.

Screenprotectors vallen ook onder de groothandel GSM accessoires. Het scherm van de huidige telefoons is erg kwetsbaar. Veel mensen kiezen ervoor om een screenprotector over het scherm heen te plakken. De telefoon is dan nog beter beschermd tegen beschadiging. Het touch screen blijft gewoon goed werken met een screenprotector. Het is vaak wel lastig om een screenprotector goed op het scherm te plakken. Je wilt deze er recht op hebben, en zonder zichtbare zuurstof belletjes. Hier moet je wel even voor gaan zitten, dit is een klusje dat concentratie vergt.

Groothandel bluetooth speakers

 Onder de groothandel smartphone accessoires vallen ook de bluetooth speakers. Je ziet (en hoort) deze speakers tegenwoordig overal, ze zijn vooral populair onder jongeren. Een bluetooth speaker heeft aan aantal voordelen.

  1. Bluetooth is de snelste manier om met zo’n speaker te kunnen verbinden. Dit gaat de komende jaren niet veranderen. Je kunt daarom met een gerust hart een bluetooth speaker aanschaffen. Deze techniek wordt de aankomende jaren niet verbetert.
  2. Het grootste voordeel is natuurlijk het draadloos streamen. Om muziek af te spelen met de bluetooth box is geen kabel nodig. De muziekkwaliteit is goed en de muziek wordt zonder haperingen afgespeeld (op voorwaarde van een goede verbinding met het internet). Er is dus ook geen kans op haperingen in de muziek door een kabelbreuk.
  3. De wat geavanceerdere speakers onthouden welke toestellen ermee verbonden geweest zijn. Als dit toestel in de buurt komt (en de bluetooth staat aan), zal het apparaat automatisch weer verbinding maken met de speaker.
  4. Doordat bluetooth op een totaal andere frequentie werkt dan bijvoorbeeld Wi-Fi, zal je weinig hinder ondervinden van interferentie met andere apparaten. Dit is er namelijk niet.

De groothandel is de grootste leverancier telefoonaccessoires. Voor alle accessoires kun je bij de groothandel terecht. Voor bedrijven is het makkelijk en voordelig om in te kopen bij de groothandel. Zo heb je snel de voorraden van jouw smartphone accessoires weer aangevuld.